EXCLUSIV. CFR Cluj nu a impresionat în primul meci, după reluarea Ligii 1. Gabi Balint: „A câştigat nemeritat cu FCSB”

  • CFR Cluj - FCSB, cel mai tare meci al etapei a treia din play-off, s-a încheiat 1-0
  • Gabi Balint: "CFR Cluj a câştigat nemeritat"
  • Balint spune că cea mai mare problemă a echipei FCSB este lipsa de organizare pe faza defensivă
244 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV. CFR Cluj nu a impresionat în primul meci, după reluarea Ligii 1. Gabi Balint: „A câştigat nemeritat cu FCSB”

EXCLUSIV. CFR Cluj nu a impresionat în primul meci, după reluarea Ligii 1. Gabi Balint: „A câştigat nemeritat cu FCSB”

CFR Cluj a câştigat primul meci, după reluarea Ligii 1, pe teren propriu, în faţa echipei FCSB, scor 1-0. În Gruia, fără spectatori, dar cu imaginile acestora imprimate pe cartoane şi lipite pe scaunele din tribune, Ovidiu Popescu a marcat în propria poartă. Dan Petrescu a fost nemulţumit la finalul meciului, deşi s-a distanţat la 7 puncte de FCSB. 

Şi Gabi Balint ne-a spus că CFR nu merita să câştige. Cele 3 luni de pauză şi-au spus cuvântul în evoluţia jucătorilor. Balint i-a lăudat pe jucătorii lui Vintilă, dar a tras un semnal de alarmă: "acolo nu e o echipă".

"Parcă am pierdut contactul cu lumea fotbalului, acum că a reînceput campionatul mă întorc în Bucureşti. 3 luni de zile am fost rupt de tot în Ardeal. 

A fost un meci destul de slab şi mai ales când nu sunt spectatori, devine un meci şi mai slab. Când nici jucătorii nu sunt la nivel maxim, au pierdut şi ei timp destul, fără pregătire. A câştigat nemeritat CFR-ul, dar aşa se întâmplă, o echipă cu experienţă câştigă şi cu un autogol şi cu un portar mare. Iar la FCSB există câţiva jucători talentaţi, spectaculoşi, tehnici, îmi plac. Dar încă nu e o echipă acolo, sunt probleme defensive mari şi nu ai cum. Degeaba ai câţiva jucători care au fineţe, dacă tu nu ai o echipă bine organizată, solidă, pe fază defensivă, să poţi să te aperi bine. Degeaba ai pe faza de atac, uite iei un gol din acesta, ai şi ghinion să prinzi un portar bun şi apoi pierzi", a spus Gabi Balint, pentru Mediafax. 

Pentru FCSB urmează meciul cu Gaz Metan Mediaş, iar CFR Cluj ar fi trebuit să joace cu FC Botoşani, care este, deocamdată, anulat, din cauza infectării cu noul coronavirus al medicului echipei. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici