EXCLUSIV | Costel Pantilimon a fost şocat de dispariţa lui Marian Cisovsky: "Nu îmi vine să cred!"

  • Pantilimon şi Cisovsky au fost coechipier la Poli Timişoara
  • Fundaşul slovac a murit la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli rare
  • Pantilimon a vorbit şi despre planurile sale
4291 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV | Costel Pantilimon a fost şocat de dispariţa lui Marian Cisovsky: "Nu îmi vine să cred!"

sursa foto: MediafaxFoto

Moartea lui Marian Cisovsky i-a întristat pe foştii colegi de la Poli Timişoara. Costel Pantilimon a evoluat alături de slovac în cea mai bună perioadă a clubului bănăţean din istoria recentă. Cisovsky s-a stins din viaţă la doar 40 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală rară. 

 
"Nu îmi vine să cred. Avea o familie frumoasă, a fost un fotbalist de excepţie şi un coleg deosebit, alături de care am trăit momente frumoase la Timişoara. Ultima oară am vorbit cu el în urmă cu câţiva ani, când a aflat că are boala. Îmi pare nespus de rău pentru ceea ce i s-a întâmplat", a declarat Costel Pantilimon, în exclusivitate pentru Mediafax

Marian Cisovsky, fostul fundaş al Timişoarei, a murit la 40 de ani! Suferea de o boală rară

Pantilimon a vorbit şi despre situaţia sa din momentul de faţă. Portarul în vârstă de 33 de ani a devenit campion cu Omonia Nicosia. 
 
"Eu sunt în vacanţă. Am luat titlul în Cipru, pentru că acolo nu s-a mai reluat campionatul. Mi s-a terminat şi împrumutul la Omonia. Mă voi întoarce în Anglia, la Nottingham şi vom vedea ce va urma. 
 
Ţin legătura în permanenţă şi cu cei de la echipa naţională, dar acum este prea devreme să vorbim despre planuri. Încă aşteptăm ca situaţia să revină la normal, pentru că această pandemie a schimbat puţin lucrurile. Probabil, că abia peste vreo lună vom şti exact ce ne aşteaptă", a mai spus Pantilimon pentru Mediafax
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici