EXCLUSIV: Hagi a acceptat funcţia de selecţioner. Iordănescu va fi director coordonator

Tehnicianul Gheorghe Hagi a acceptat, joi, după o discuţie cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, funcţia de selecţioner al primei reprezentative, iar Anghel Iordănescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor naţionale, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul FRF.

1506 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Hagi a acceptat funcţia de selecţioner. Iordănescu va fi director coordonator

EXCLUSIV: Hagi a acceptat funcţia de selecţioner. Iordănescu va fi director coordonator (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Azi, Hagi a acceptat funcţia de selecţioner, în urma unei discuţii cu Mircea Sandu, iar Iordănescu va ocupa postul de director coordonator", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Gheorghe Hagi se află la al doilea mandat ca selecţioner al echipei naţionale după ce a ocupat acelaşi post în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici