EXCLUSIV Kickboxer-ul Andrei Stoica: „Sper ca de la 1 iulie să se dea drumul şi sporturilor de contact”

  • Kickboxer-ul Andrei Stoica a spus că îşi petrece ziua de 1 iunie cu cei 3 copii
  • Campionul la kickboxing la categoria semi-grea aşteaptă reluarea sporturilor de contact
  • Klaus Iohannis a anunţat reluarea competiţiilor sportive practicate în aer liber, mai puţin sporturile de contact
596 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Kickboxer-ul Andrei Stoica: „Sper ca de la 1 iulie să se dea drumul şi sporturilor de contact”

EXCLUSIV - "Izolarea m-a apropiat de copiii mei". Kickboxer-ul Andrei Stoica nu înţelege deciziile autorităţilor: "Fotbalul e un sport de contact" - DE PUBLICAT

 

Campionul de kickboxing Andrei Stoica s-a pregătit pentru ziua de 1 iunie. Sportivul, care face parte din Top 10 la categoria semi-grea, are 3 copii, doi băieţi, 5 şi 7 ani, şi o fetiţă de 7 luni, şi a spus pentru Mediafax că izolarea la domiciliu a avut şi părţi bune: „M-a apropiat de copii". 

Epidemia de coronavirus l-a încurcat pe plan profesonal. Pe 10 aprilie trebuia să dispute în Indonezia un meci pentru o centură mondială. Andrei a spus că speră să revină în ring în septembrie. 

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am trei copii, familie mare, nu mă plictisesc o clipă. Astăzi (n.red. - 1 iunie) mă voi juca cât mai mult cu ei. Însă a fost şi încă este o perioadă destul de dificilă. Mi s-a schimbat tot modul de viaţă”, a spus Andrei Stoica. 

Sportivul nu înţelege de ce autorităţile nu au dat undă verde sporturilor de contact, în schimb au permis reluarea competiţiilor în alte discipline. 

„S-a specificat în mod express faptul că sportul de contact nu se va relua, chiar de preşedintele ţării. Eu sper ca de la 1 iulie să se dea drumul şi sporturilor de contact. Sincer, eu văd fotbalul ca pe un sport de contact, pentru că de cele mai multe ori contactul acolo e mai dur decât ceea ce avem noi în ring. Accidentările sunt mai grave la fotbal decât ce avem noi. E foarte ciudat. Şi oamenii din Guvern, nu ştiu câţi sportivi de performanţă, teoretic se dau nişte măsuri, dar practic e greu de aplicat", este de părere sportivul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici