EXCLUSIV PROSPORT | Ilie Năstase intră într-un nou "război": "Nu ştiu de capul lor". "Nişte impostori!"

Ilie Năstase, Ion Ţiriac sau Simona Halep sunt printre numele uriaşe ale tenisului care au dat în judecată BNR-ul în trecut, intenţia fiind de a reinclude arenele sportive în circuit, scrie prosport.ro.

2584 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV PROSPORT | Ilie Năstase intră într-un nou "război": "Nu ştiu de capul lor". "Nişte impostori!"

EXCLUSIV PROSPORT | Ilie Năstase intră într-un nou "război": "Nu ştiu de capul lor". "Nişte impostori!"

Cert e că baza e în paragină, iar recent Senatul a aprobat proiectul de lege prin care arenele respective să fie transferate Guvernului, urmând ca apoi să se decidă ce instituţie va fi administrator. Aici, se desfăşura şi turneul de tenis Năstase - Ţiriac Trophy, dar s-a pierdut organizarea în favoarea Budapestei fiindcă în Bucureşti nu a mai putut fi găzduit.

"Acolo m-am născut! Aveam acolo un nuc de vreo 50 de ani şi i-am spus lui Isărescu să nu-l taie. Dar parcă am rămas fără piciorul stâng, aşa m-am simţit. Oamenii ăştia nu ştiu de capul lor! Au fost două voturi peste, în Parlament, privind legea asta a sportului, dar nu se vrea ca sportul să fie o prioritate. Nu putem să copiem şi noi ce fac 'fraierii' ăia în alte ţări. De ce e răutatea asta? E un teren de sport, unde să-l dai, nu-l dai la sport? Ce e aşa e greu ca domnul ăsta Isărescu să-l dea? Cine sunt ăştia care votează? Nişte impostori! Dacă votezi contra sportului eşti un impostor!", a tunat Ilie Năstase la ProSport LIVE.

Citiţi continuarea articoului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici