EXCLUSIV - "Sezonul 2020-2021 va fi catastrofal". Helmuth Duckadam a vorbit despre viitorul fotbalului românesc: ”Vom avea un campionat submediocru”

  • Ministrul Sportului Ionuţ Stroe a anunţat că deşi jucătorii vor putea relua antrenamentele pe teren, începând cu 15 mai, competiţiile sportive vor rămâne suspendate
  • Mai sunt opt etape de jucat în play-off şi 12 din play-out
  • Helmuth Duckadam a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, că sezonul 2020-2021 va fi unul "catastrofal"
134 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - "Sezonul 2020-2021 va fi catastrofal". Helmuth Duckadam a vorbit despre viitorul fotbalului românesc: ”Vom avea un campionat submediocru”

EXCLUSIV - "Sezonul 2020-2021 va fi catastrofal". Helmuth Duckadam a vorbit despre viitorul fotbalului românesc: ”Vom avea un campionat submediocru”

Competiţiile sportive rămân suspendate în România. Începând cu 15 mai, jucătorii vor putea relua antrenamentele, dar autorităţile nu au anunţat ce se va întâmpla cu actualul sezon. Nici previziunile pentru 2020-2021 nu sunt unele optimiste. Cel puţin aşa a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, Helmuth Duckadam, care crede că Liga 1 va fi un campionat submediocru.

”Catastrofal, nu văd nicio perspectivă mai bună decât a fost până acum în campionat, din contră. Toate echipele vor dori să aibă un buget cât de cât stabil, vor vinde jucători. Vom avea un campionat submediocru”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Mediafax.

 

Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în finala jucată la Sevilla în 1986, a făcut o comparaţie între fotbalul de atunci şi cel de acum. Duckadam a spus că, în prezent, banii sunt aspectul pozitiv.

”Ajungi într-un campionat puternic poţi să te realizezi pe tot restul vieţii. Negativ, din păcate, nu mai sunt jucători care se pot identifica cum au fost pe vremuri cu Steaua, cu Dinamo, cu Craiova. Nu mai poţi să zici 'Domne, câine până la moarte, stelist până la nu ştiu cât”, a mai precizat Duckadam.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici