EXCLUSV CFR Cluj dă în judecată clinica „Regina Maria", din cauza testelor de COVID-19

  • 16 angajaţi de la CFR Cluj au ieşit pozitivi la COVID-19, la testele făcute la „Regina Maria"
  • La următoarele două rânduri de teste, cei 16 au ieşit negativi
  • CFR Cluj va cere daune în instanţă celor de la „Regina Maria"
22339 afișări
Imaginea articolului EXCLUSV CFR Cluj dă în judecată clinica „Regina Maria", din cauza testelor de COVID-19

EXCLUSV CFR Cluj dă în judecată clinica „Regina Maria", din cauza testelor de COVID-19

Testele de COVID-19 ajung pe masa de judecată! Jucătorii şi staff-ul celor de la CFR Cluj au trecut printr-un adevărat coşmar în ultima perioadă. Chiar înaintea meciului cu FCSB, la echipă au apărut 10 cazuri de COVID-19. Întreg lotul s-a retestat în reţeaua „Regina Maria" din Bucureşti şi alte 16 teste au ieşit pozitive. 
 
Reveniţi la Cluj, niciunul dintre cei 16 noi bolnavi de COVID-19 n-a mai ieşit pozitiv la următoarele două rânduri de teste, făcute la Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Judeţean. Ancheta epidemiologică a ajuns la final, iar echipa va fi din nou programată să joace în Liga 1. 
 
Potrivit surselor Mediafax, CFR Cluj are de gând să dea în judecată clinica „Regina Maria". Avocaţii vor cere în instanţă despăgubiri de câteva sute de mii de euro. Oficialii CFR-ului susţin că testele făcute aici au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional. 
 
Reprezentanţii de la „Regina Maria" nu ne-au oferit niciun punct de vedere până la această oră.  
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici