Exista fotbal după pandemie. Primul mare campionat care şi-a stabilit data reînceperii

  • Campionatul de fotbal din China va reîncepe peste fix o lună
  • China, ţară din care s-a răspândit pandemia de coronavirus, a reuşit să pună sub control îmbolnăvirile
  • Cosmin Olaroiu antrenează la Jiangsu Suning
1346 afișări
Imaginea articolului Exista fotbal după pandemie. Primul mare campionat care şi-a stabilit data reînceperii

Exista fotbal după pandemie. Primul mare campionat care şi-a stabilit data reînceperii

Chinese Superleague, campionatul de fotbal al Chinei, va reîncepe pe 18 apriie, anunţă oficialii federaţiei din această ţară. China a reuşit cu brio să pună sub control pandemia de coronavirus, deşi numărul victimelor este unul foarte mare.
 
Potrivit Daily Mail, oficialii fotbalului chinez au convenit cu autorităţile reluarea activităţilor sportive, considerând că pericolul cel mare a trecut. În China, peste 70 de milioane de oameni au fost în carantină în regiunea Hubei/Wuhan.
 
Singurul român care activează în fotbalul chinez este Cosmin Olaroiu, antrenor la Jiangsu Suning.
 
În Superliga chineză evoluează vedete precum Alex teixeira, Eder Martins, Joao Miranda, Renato Augusto, Cedric Bakambu, Marek Hamsik, Salomon Rondon, Paulinho, Anderson Talisca, Moussa Dembele, Eran Zahavi, Graziano Pelle ori Marouane Fellaini.
 
Fabio Cannavaro, fost campion mondial cu naţionala Italiei, antrenează şi el în fotbalul chinez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici