Explicaţia lui Darren Cahill, după cuvintele dure adresate Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Aş face din nou la fel

Antrenorul australian Darren Cahill a fost criticat dur, după reacţia pe care a avut-o la adresa Simonei Halep în setul decisiv cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

1562 afișări
Imaginea articolului Explicaţia lui Darren Cahill, după cuvintele dure adresate Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Aş face din nou la fel

Explicaţia lui Darren Cahill, după cuvintele dure adresate Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Atunci, după trei game-uri pierdute, Darren Cahill i-a spus fostului lider mondial „ai fost făcută de ruşine pe teren". Explicaţia australianului a venit la câteva zile distanţă, la emisiunea SEN Breakfast:

„Acela a fost comportamentul ei din acele trei game-uri. Tot repeta greşeli. Putea să continue aşa sau să schimbe. Am încercat sfaturi tactice în trecut în momente asemănătoare şi nu au dat roade. Acum am încercat ceva diferit şi am fost nevoie să fiu mai dur. Aveam nevoie să-i atrag atenţia. Nu mă refeream la ea ca persoană, ci la comportamentul ei în acele trei game-uri.

Cred că aş face din nou la fel dacă ar fi nevoie. Nu este ceva care să-ţi placă, dar dacă vreau să-mi fac treaba cum trebuie, voi fi nevoit să o fac. Treaba mea este să-i ofer jucătoarei cele mai bune soluţii pentru a câştiga. Nu uitaţi că este româncă şi engleza nu este limba ei principală".

Replica lui Darren Cahill în timpul meciului Simona Halep vs Karolina Pliskova:

„Uită-te la mine! Ai fost făcută de ruşine pe teren în ultimele trei game-uri! Nu poţi câştiga acest meci dacă o faci ca în ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decât am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie să faci în continuare! Dacă faci ce trebuie, vei câştiga!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici