Explicaţia stupefiantă pentru momentul dezgustător petrecut la partida Juventus – Sepsi OSK: "Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeţii noştri"

Paul Terteleac, directorul general executiv de la Juventus Bucureşti, a oferit prima explicaţie pentru momentul în care de la staţia de amplificare a arenei "Anghel Iordănescu", din Voluntari, s-au auzit vulgarităţi, cuvinte xenofobe şi incitare la violenţă la adresa maghiarilor.

1818 afișări
Imaginea articolului Explicaţia stupefiantă pentru momentul dezgustător petrecut la partida Juventus – Sepsi OSK: "Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeţii noştri"

Explicaţia stupefiantă pentru momentul dezgustător petrecut la partida Juventus – Sepsi OSK: "Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeţii noştri"

Oficialul clubului din Colentina a dat vina pe Gheorghe Mihai, crainicul obişnuit al echipei FC Voluntari. Juventus Bucureşti îşi dispută meciurile considerate acasă în Voluntari, în acest play-out: "Conform protocolului pe care îl avem cu cei de la FC Voluntari pentru folosirea arenei, noi am luat şi crainicul lor. E un băiat care se numeşte Gheorghe Mihai. Eu eram la stadion, dar nu ascultam ce muzică se dă la staţie, când am fost sesizat de observatorul partidei, Contantin Stătescu. Băiatul pusese din greşeală un alt stick faţă de cel pe care i l-am dat noi?! A fost o greşeală regretabilă. Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeţii noştri. Puteţi lua legătura cu ei, ne-am comportat exemplar. Observatorul partidei va face un raport, iar cazul va ajunge cel mai probabil la Comisia de Disciplină", a declarat Paul Terteleac.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici