Fabio Cannavaro a fost numit antrenor al echipei Guangzhou Evergrande

Fabio Cannavaro, campion mondial cu Italia în 2006, a fost numit oficial antrenor al echipei Guangzhou Evergrande, miercuri, el succedându-i lui Marcello Lippi, care rămâne managerul clubului.

71 afișări
Imaginea articolului Fabio Cannavaro a fost numit antrenor al echipei Guangzhou Evergrande

Fabio Cannavaro a fost numit antrenor al echipei Guangzhou Evergrande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lippi anunţase că va renunţa la funcţia de antrenor după al patrulea titlu naţional consecutiv câştigat de Guangzhou duminică.

La 66 de ani, Marcello Lippi, selecţioner al Italiei la la CM-2006, a declarat că vrea să petreacă mai mult timp cu familia sa în Italia. El a anunţat însă că va rămâne în postul de manager.

Cannavaro, în vârstă de 41 de ani, va ocupa pentru prima oară funcţia de antrenor principal. El a jucat la Parma, Inter Milano, Juventus sau Real Madrid, iar în anul 2006 a câştigat Balonul de Aur.

Înainte de a veni la Guangzhou, Cannavaro făcea parte din staff-ul tehnic al echipei Al Ahli, antrenată de Cosmin Olăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici