Fabrica din Timişoara unde a izbucnit un incendiu a fost amendată

  • Fabrica din Timişoara unde a izbucnit un incendiu, miercuri, din cauza căruia au fost evacuaţi peste 600 de oameni, a fost amendată cu 5.000 de lei de inspectorii din cadrul ISU Timiş.
  • S-au găsit nereguli la exploatarea instalaţiei electrice şi a echipamentelor în condiţii necorespunzătoare.
460 afișări
Imaginea articolului Fabrica din Timişoara unde a izbucnit un incendiu a fost amendată

Fabrica din Timişoara unde a izbucnit un incendiu a fost amendată

În urma incendiului izbucnit într-o hală a fabricii Continental Automotive, au ars materialele combustibile ale conductorilor electrici şi s-a deteriorat o ţeavă ce transporta agent termic.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Inspectorii din cadrul inspecţiei de prevenire din cadrul ISU Timiş au aplicat, însă, o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 de lei pentru exploatarea instalaţiei electrice şi echipamentelor în condiţii necorespunzătoare, ceea ce a condus la producerea unui incendiu.

Incendiul a fost anunţat prin apel la 112 la ora 16.33. Se pare că focul a izbucnit în subsolul unei hale de producţie şi depozitare produse finite elemente automotive, la operatorul economic Continental Automotive, de pe strada Siemens, din Timişoara.

„În urma informaţiilor primite, s-a dispus alertarea Detaşamentului 1 si 2 Timişoara care s-au deplasat la locul intervenţiei cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi autoscara S42 din cadrul Detaşamentului 2. Din primele informaţii, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici