Faci jogging? Iată cum este bine să alergi ca riscul de infectare să fie minim VIDEO

  • Cei care aleargă umăr la umăr se expun unui risc redus de infectare
  • Cel mai mare risc de infectare îl prezintă cei care aleargă în urma unei alte persoane care face jogging, la o distanţă mai mică de 2 metri
1150 afișări
Imaginea articolului Faci jogging? Iată cum este bine să alergi ca riscul de infectare să fie minim VIDEO

Faci jogging? Iată cum este bine să alergi ca riscul de infectare să fie minim VIDEO

Jurnaliştii de la The Sun au analizat care este cel mai sigur mod de a face jogging, atunci când în jur sunt alţi oameni care aleargă.
 
În prezent, britanicilor le este încă permis să practice jogging. Chiar şi autorităţile române acceptă acest lucru, cu condiţia ca persoanele care aleargă să nu se îndepărteze foarte mult de casă.
 
Însă cum anume trebuie să se poziţioneze o persoană care aleargă faţă de cei din jur, aşa încât riscul de infectare să scadă cât mai mult?
 
Atunci când două persoane aleargă umăr la umăr, riscul de infectare este redus, după cum reiese dintr-o simulare video realizată de The Sun, deoarece picăturile de saliva ce rezultă din expiraţie rămân în urmă.  
 
De asemenea, atunci când o persoană aleargă în spatele unei alte persoane care face jogging, este bine să nu urmeze aceeaşi traiectorie cu persoana din faţă, ci să se poziţioneze uşor în lateral. În acest fel, riscul de infectare este redus.
 
Cel mai mare risc de infectare îl prezintă persoanele cei care aleargă la o distanţă de cel mult doi metri în raport cu persoana din faţă, aşezându-se exact pe traiectoria descrisă de aceasta. În acest caz, riscul de infectare este mare.

Urmăriţi aici VIDEO.

 

Jurnaliştii de la The Sun au analizat care este cel mai sigur mod de a face jogging, atunci când în jur sunt alţi oameni care aleargă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici