Falub spune că nu se aştepta ca ASA Târgu Mureş să renunţe la colaborarea cu el

Tehnicianul Adrian Falub a declarat, luni seară, că a fost suprins de decizia clubului ASA Târgu Mureş de a pune capăt colaborării cu el, deoarece era "în obiectiv", informează digisport.ro.

117 afișări
Imaginea articolului Falub spune că nu se aştepta ca ASA Târgu Mureş să renunţe la colaborarea cu el

Falub spune că nu se aştepta ca ASA Târgu Mureş să renunţe la colaborarea cu el (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am fost surprins pentru că nu mă aşteptam deloc. Nu am avut semnale. A mai venit domnul Pustai pe la meciurile noastre, dar cam atât. Am muncit cu încredere şi nu mă gândeam la asta, eram în obiectiv. Stăteam mult mai bine decât ne-am propus la începutul campionatului şi chiar nu mă gândeam la asta, însă aşa e în fotbal. Am discutat, am fost chemat la club după şedinţa Consiliului de Administraţie. M-au chemat, am discutat. Am vorbit şi de bani şi cred că sunt oameni de onoare şi o să fie lucrurile în ordine. Vreau să las loc de bună ziua şi nu vreau să fac scandal din orice", a spus Falub la Digi Sport.

Adrian Falub a precizat că a avut un parcus foarte bun cu o echipă luată cu o săptămână înainte de a începe campionatul. "Am făcut multe sacrificii, am muncit mult, am avut rezultate bune pentru că obiectivul era salvarea de la retrogradare. Eu am avut două obiective: să promovez şi să salvez echipa de la retrogradare. În joc puteam merge doar în sus pentru că la lotul de acolo şi atmosfera ca s-a creat eu spun să puteam merge mai sus de locul 6. Puteam ajunge în primele 4-5 echipe din fotbalul românesc. Am avut o relaţie foarte bună cu jucătorii şi sper ca ei să meargă înainte. Sunt jucători de calitate şi caracter şi dacă vor fi bine antrenaţi şi bine susţinuţi pot face performanţă acolo. Am întrebat şi eu care au fost motivele şi mi s-a zis că echipa nu juca spectaculos. Cel puţin mie asta mi s-a spus", a adăugat el.

Clubul ASA Târgu Mureş a ajuns, luni, la un acord pentru rezilierea contractului tehnicianului Adrian Falub şi negociază cu fostul antrenor al formaţiei Pandurii Târgu Jiu Cristian Pustai.

"Am discutat în Consiliu, am avut o discuţie şi cu Falub. Am ajuns la soluţia rezilierii contractului de comun acord. Acum se fac actele, mâine urmează să le semnăm. Toţi am considerat că n-am avut joc efectiv, mai ales la ultimul meci s-a văzut asta. Iar de câteva ori am câştigat în ultimele minute. Acum suntem în discuţii cu Cristi Pustai, să vină la noi", a declarat pentru MEDIAFAX viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, care este membru în Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş.

Echipa ASA Târgu Mureş a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a IX-a a Ligii I. Echipa din Târgu Mureş ocupă în prezent locul 6 în clasamentul Ligii I, cu 15 puncte.

Adrian Falub a preluat conducerea tehnică a echipei ASA Târgu Mureş în data de 25 martie.

Cristian Pustai a antrenat formaţia Pandurii Târgu Jiu până la 23 aprilie, când şi-a reziliat contractul punând capăt unei colaborări de un an şi aproximativ patru luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici