Familia Djokovic, reacţie dură şi cu accente naţionaliste: "Este o victima unei agende politice. Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia şi poporul sârb"

  • Familia lui Novak Djokovic a declarat că acesta a fost victima unei "agende politice" în Australia.
  • Sportivului sârb i s-a refuzat joi intrarea în ţară pentru a-şi apăra titlul la Australian Open.
5717 afișări
Imaginea articolului Familia Djokovic, reacţie dură şi cu accente naţionaliste: "Este o victima unei agende politice. Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia şi poporul sârb"

Familia Djokovic, reacţie dură şi cu accente naţionaliste: "Este o victima politică. Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia şi poporul sârb"

Djokovic se află acum într-un hotel de carantină din Melbourne, după ce avocaţii săi au obţinut un acord pentru ca el să rămână în ţară pâna luni când se judecă contestaţia depusă de sportiv.

"Îl ţin în captivitate. Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia şi poporul sârb. Morrison (premierul australian) şi cei ca el au îndrăznit să-l atace pe Novak pentru a îngenunchea Serbia. Serbia a arătat întotdeauna că provine dintr-o naţiune mândră", a declarat joi tatăl lui Djokovic, Srdjan, reporterilor din Belgrad.

Declaraţia cu accente naţionaliste vine după ce dimineaţă premierul australian Scott Morrison a spus că Djokovic nu va beneficia de un tratament special.

La începutul zilei, Srdjan l-a descris pe fiul său drept "Spartacus al noii lumi care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia".

Mama lui Djokovic, Dijana, a descris situaţia ca fiind "scandaloasă".

Familia sportivului a adus la conferinţa de presă cele 9 trofee de la Australian Open pe care Novak Djokovic le-a câştigat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici