Fană rănită grav de o bâtă de baseball ruptă, la un meci pe Fenway Park

O fană a fost rănită grav, la meciul de vineri dintre echipele Boston Red Sox şi Oakland Athletics, ea fiind lovită de o bucată din bâta de baseball a unuia dintre jucătorii grupării oaspete, Brett Lawrie, informează site-ul oficial al Ligii Nord-americane de Baseball.

118 afișări
Imaginea articolului Fană rănită grav de o bâtă de baseball ruptă, la un meci pe Fenway Park

Fană rănită grav de o bâtă de baseball ruptă, la un meci pe Fenway Park (Imagine: AP/Arhiva Mediafax Foto)

Femeia a fost transportată la spital, ea având răni în zona capului. Fana se afla în tribună alături de soţul ei şi de fiul lor.

Bâta lui Brett Lawrie s-a rupt în timpul jocului, la impactul cu mingea trimisă de un component al echipei Boston Red Sox.

"A fost un moment înfricoşător. Te gândeşti în astfel de situaţii că familia vine la meci ca să se bucure. Din păcate, având în vedere faptul că tribunele sunt foarte aproape de teren, un astfel de accident ne afectează pe toţi. Gândurile noastre sunt alături de ea şi de familia ei", a declarat antrenorul gazdelor, John Farrell.

Boston Red Sox a câştigat meciul de vineri cu scorul de 4-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici