Video VIDEO Fanii lui Dinamo au ieşit să protesteze, salvarea poate veni de la FRF

  • 13 cluburi din Liga 1 au votat astăzi în favoarea schimbării sistemului competiţional din Liga 1
  • Suporterii lui Dinamo au ieşit să protesteze împotriva deciziei de încheierea a play-out-lui săptămâna aceasta
  • Salvarea pentru Dinamo poate veni de la Comitetul Executiv al FRF, cel care poate valida mărirea numărului de echipe
423 afișări

LPF le-a cerut astăzi cluburilor din Liga 1 să voteze dacă sunt de acord cu schimbarea sistemului din Liga 1. Dintre cele 14, doar un singur club s-a opus, FC Botoşani. Astfel, Dinamo are şanse mari să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

Peste 100 de fani ai echipei au mers la stadionul din Ştefan cel Mare să protesteze împotriva deciziei de ieri care practic o împiedică pe Dinamo să joace meciurile ramase restante din acest sezon. Fanii "câinilor" au aflat în timpul protestului de răsturnarea de situaţie.
 
Fanii au cântat şi alături de jucătorii care au venit la stadion pentru partida cu Viitorul
 
Ce înseamnă mărirea numărului de echipe din Liga 1? UTA Arad şi FC Argeş vor promova după ce şi-au câştigat acest drept în play-out-ul din liga a doua, în timp ce CS Mioveni, echipa care a terminat pe locul 3, va juca o partidă de baraj cu Chindia Târgovişte, echipa care va termina pe ultimul loc în Liga 1. Nicio altă echipă din prima divizie nu va risca retrogradarea.
 
În sezonul următor se va continua cu sistemul cu play-off şi play-out chiar şi după mărirea numărului de echipe. Vor fi însă 10 echipe în play-out şi se vor disputa câte un singur meci între aceste formaţii: în total, 9 etape pentru fiecare. În play-off vor fi tot 6 formaţii ca până acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici