Fanii revin pe stadioane. UEFA a anunţat oficial că Supercupa Europei dintre Bayern şi Sevilla va avea fani în tribune

  • UEFA a anunţat oficial că Supercupa Europei dintre Bayern şi Sevilla va avea fani în tribune
  • În jur de 20.000 de fani vor putea intra pe stadion, adică o treime din arenă
  • Şeful DSP Arad, Horea Timiş, a anunţat că 500 de fani vor putea asista la partidele lui UTA Arad
682 afișări
Imaginea articolului Fanii revin pe stadioane. UEFA a anunţat oficial că Supercupa Europei dintre Bayern şi Sevilla va avea fani în tribune

sursa foto: profimedia

UEFA a anunţat astăzi revenirea fanilor pe stadioane. Se va întâmpla pe 24 septembrie, la Supercupa Europei dintre Bayern Munchen şi FC Sevilla. Doar 30% din capacitatea stadionului va fi folosită. UEFA vrea să studieze astfel impactul pe care îl va avea revenirea spectatorilor la meciuri.
 
Şi în România se doreşte ca fanii să poată intra la meciuri. Şeful DSP Arad, Horea Timiş, a făcut anunţul. Pe noul stadion al echipei UTA Arad ar urma să intre 500 de spectatori la partide. Noua arenă de la Arad a costat 14 milioane de euro şi are o capacitate de 12.000 de locuri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici