FC Argeş s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Astra Giurgiu

FC Argeş s-a impus cu 2-0, sâmbătă după-amiază, în deplasare, în derby-ul din a doua jumătate a clasamentului cu Astra Giurgiu. Argeşenii au marcat ambele goluri în ultima jumătate de oră, iar Budescu a fost eliminat cu roşu direct, pentru comportament nesportiv şi proteste la adresa arbitrajului.

400 afișări
Imaginea articolului FC Argeş s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Astra Giurgiu

FC Argeş s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Astra Giurgiu

Astra Giurgiu - FC Argeş s-a încheiat cu 0-2, în prima partidă a zilei de sâmbătă, din Liga 1, contând pentru etapa a 22-a.

Ambele echipe aveau un parcurs fără înfrângere în ultimele etape ale Ligii 1, miza fiind distanţarea de ultimele locuri ale clasamentului.

Prima repriză a consemnat o singură fază periculoasă de gol, în contul oaspeţilor, lovitura de cap a lui Malele fiind respinsă spectaculos de portarul Popa.

Repriza secundă a adus o primă ocazie de partea gazdelor, şutul lui Krpic fiind respins de Greab. Argeşenii au deschis scorul în minutul 60, prin Ionuţ Şerban, cu un şut pe jos din afara careului.

Gazdele trec pe lângă egalare, prin Montini, pentru ca mai apoi Şerban să fie foarte aproape de a majora din lovitură liberă. S-a făcut 0-2, în minutul 83, Luca Maric marcând primul său gol pentru argeşeni.

În minutul 90, Budescu a primit cartonaş roşu pentru comportament nesportiv şi proteste la adresa arbitrajului.

Cele două echipe au făcut rocada în clasament, FC Argeş ocupând acum locul 12, cu 23 de puncte, în timp ce giurgiuvenii coboară pe 13, cu 22 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici