FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat. Grozavu este Mister X

  • Reprogramată din cauza infectărilor cu Covid-19, partida dintre FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe s-a încheiat la egalitate 1-1
136 afișări
Imaginea articolului FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat.  Grozavu este Mister X

FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat. Grozavu este Mister X

Argeşenii au început partida de marţi seara din postura de echipă neînvinsă de 9 etape şi erau determinaţi să îşi păstreze invincibilitatea. De cealaltă parte, Sepsi, în luptă pentru un loc de play-off, venea după 4 egaluri consecutive, în condiţiile în care fusese decimată de îmbolnăviri cu Covid-19.

Malele a semnat prima ocazie a meciului, când a ratat singur cu portarul, fiind apoi oarecum imitat de Deligiannidis.

Sepsi a marcat prima în minutul 22, prin Bouhenna, după un corner. Repriza s-a încheiat cu Palic făcându-l mare pe Niczuly, care a scos spectculos un şut de la 25 de metri.

Cei doi repetă faza aproape la indigo, în debutul părţii secunde. Argeşenii au egalat prin şutul năpraznic al lui Cristi Dumitru, direct în vinclu de la 12-14 metri, o realizare de mare efect.

FC Argeş - Sepsi s-a încheiat 1-1, cu ambele echipe trecând pe lângă golul victoriei pe final de meci.

Sepsi e încă în zona de play-off, pe locul 4, dar cu locul ameninţat de urmăritoare, în timp ce FC Argeş e pe 10, cu 27 de puncte, iar antrenorul Leo Grozavu a bifat al cincilea egal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fc argeş,
sepsi,
remiză

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici