FC Barcelona a învins Athletic Bilbao, scor 2-0, în La Liga

FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Athletic Bilbao, în etapa a 29-a din campionatul Spaniei.

383 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a învins Athletic Bilbao, scor 2-0, în La Liga

FC Barcelona a învins Athletic Bilbao, scor 2-0, în La Liga

Paco Alcacer a deschis scorul pentru catalani, în minutul 8, după ce, nemarcat, a reluat din zona punctului de la 11 metri şi l-a învins pe Arrizabalaga. Cel de-al doilea gol a fost înscris de Lionel Messi, cu un şut în stilul caracteristic, din marginea careului de 16 metri, fără speranţe pentru portarul basc. A fost al 25-lea gol marcat de atacantul argentinian, în această ediţie din La Liga, însă primul reuşit din afara careului în acest sezon, în campionat, excluzând loviturile libere.

În prima repriză, jucătorii Barcelonei au nimerit bara de trei ori, prin Philippe Coutinho, Paulinho şi Ousmane Dembele.

La finalul partidei, antrenorul echipei Athletic Bilbao, Jose Ziganda, a recunoscut superioritatea adversarului: "Barcelona e un club de o calitate uimitoare şi are cel mai bun fotbalist din lume (n.r. - Lionel Messi). Barcelona e mai solidă decât orice altă echipă. Îi văd câştigând toate trofeele puse în joc".

În clasament, FC Barcelona a acumulat 75 de puncte şi s-a distanţat la 11 puncte de principala urmăritoare, Atletico Madrid, care întâlneşte Villarreal, de la 19:30. Campioana Real Madrid ocupă locul 4, cu 57 de puncte, urmând să joace, de la 21:45, cu Girona. Bilbao ocupă locul 13, cu 35 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici