FC Barcelona-Ciudad Real, finală iberică în Liga Campionilor la handbal masculin

Echipele spaniole de handbal masculin FC Barcelona Borges şi Renovalia Ciudad Real vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat, sâmbătă, la Turneul Final Four de la Koln, formaţiile Rhein Neckar Lowen, respectiv HSV Hamburg.

140 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona-Ciudad Real, finală iberică în Liga Campionilor la handbal masculin

FC Barcelona-Ciudad Real, finală iberică în Liga Campionilor la handbal masculin (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În prima semifinală a zilei, FC Barcelona a trecut dramatic de germanii de la Rhein Neckar Lowen, scor 30-28 (12-12), după care spaniolii de la Renovalia Ciudad Real au învins a doua echipă germană din Final Four, HSV Hamburg 28-23 (12-10).

Finala Ligii Campionilor va avea loc duminică, de la ora 19.00, în deschidere având loc finala mică a competiţiei, între învinsele germane din semifinale.

În actuala ediţie a celei mai importante competiţii continentale a evoluat şi campioana României, HCM Constanţa, care nu a trecut însă de faza grupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici