FC Barcelona - Espanol, în Cupa Spaniei. Gâlcă joacă de trei ori cu Barca în 12 zile

Echipa Espanol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, va întâlni formaţia FC Barcelona în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce va juca şi în campionat împotriva Barcei, la 2 ianuarie 2016.

429 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona - Espanol, în Cupa Spaniei. Gâlcă joacă de trei ori cu Barca în 12 zile

FC Barcelona - Espanol, în Cupa Spaniei. Gâlcă joacă de trei ori cu Barca în 12 zile

Meciurile dintre Barcelona şi Espanol vor avea loc la 6 ianuarie (turul - pe Nou Camp) şi 13 ianuarie (returul).

Conform tragerii la sorţi de vineri, în celelalte partide din optimi se vor întâlni Betis-Sevilla, Rayo Vallecano-Atlético Madrid, Mirandes - Deportivo La Coruna, Cadiz - Celta, Valencia - Granada, Athletic - Villarreal şi Eibar - Las Palmas.

Espanol va juca în compania FC Barcelona şi în campionat, în etapa a XVIII-a din La Liga, programată în 2 ianuarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici