FC Barcelona îl susţine total pe Dani Alves, după incidentul de la meciul de duminică

FC Barcelona a anunţat, luni, că îl susţine total pe fundaşul Dani Alves, care la meciul cu Villarreal, din campionatul Spaniei, a mâncat o banană aruncată în teren în direcţia sa.

227 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona îl susţine total pe Dani Alves, după incidentul de la meciul de duminică

Dani Alves (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Clubul vrea să îşi manifeste susţinerea totală şi solidaritatea cu jucătorul Dani Alves, după insultele de duminică, de la meciul cu Villarreal", se arată într-un comunicat al clubului catalan.

Dani Alves este susţinut şi de compatriotul său Neymar. Acesta din urmă a postat pe Instagram o fotografie cu el ţinând în mână o banană desfăcută, alături de fiul său care ţine o jucărie din pluş în formă de banană. "Suntem cu toţii maimuţe", a comentat el fotografia.

TITLURILE ZILEI

Dani Alves a mâncat o banană aruncată în teren, în direcţia lui, în momentul în care se pregătea să execute un corner, duminică, la meciul cu Villarreal, din campionatul Spaniei. După ce a mâncat banana, el a executat lovitura de la colţ.

"De 11 ani sunt în Spania şi de 11 ani este la fel. Mai bine râdem de aceşti retardaţi. Nu vom reuşi să schimbăm lucrurile, aşa că mai bine ne distrăm", a declarat jucătorul.

Alves a fost în mod regulat victima injuriilor rasiste de la debutul său la FC Sevilla, în sezonul 2002-2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici