FC Barcelona, învinsă de Espanyol după nouă ani

Espanyol a trecut de Barcelona cu 1-0 în prima manşă a sferturilor de finală din Copa del Rey, meci în care Leo Messi a ratat de la 11 metri. Goalkeeperul Diego Lopez a reuşit pentru a doua oară în carieră să blocheze lovitura starului catalanilor.

737 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona, învinsă de Espanyol după nouă ani

FC Barcelona, învinsă de Espanyol după nouă ani

Gazdele au învins Barcelona după o pauză de nouă ani. În prima repriză nu s-a înscris niciun gol, iar Messi ar fi putut să deschidă tabela în partea secundă. În minutul 62, Granero a fost faultat în careu, s-a dictat penalty şi Leo a decis să execute. Însă, portarul s-a opus şi astfel Lopez a bifat o performanţă unică: să apere două lovituri de la 11 metri expediate de vedeta Barcei.

Primul penalty apărat de Diego Lopez în faţa lui Messi a fost în urmă cu zece ani, pe când goalkeeper-ul lui Espanyol îmbrăca tricoul lui Villarreal. Se întâmpla tot în Cupa Spaniei, iar Leo alegea, atunci, să execute în dreapta lui Lopez.. Era, de asemenea, primul penalty pe care Messi îl rata în carieră.

Espanyol a punctat când mai erau două minute de joc, Melendo fiind eroul partidei. Calificarea se va decide joia viitoare pe Camp Nou.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici