FC Barcelona vinde drepturile asupra numelui viitorului stadion

Jurnaliştii de la The Sun scriu că oficialii clubului catalan intenţionează să vândă drepturile asupra numelui stadionului Nou Camp pentru a putea plăti bonusul de 90 de milioane de euro promis lui Lionel Messi la semnarea noului contract.

1044 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona vinde drepturile asupra numelui viitorului stadion

FC Barcelona vinde drepturile asupra numelui viitorului stadion

Construcţia noului stadion al celor de la FC Barcelona va începe în 2019, dar oficialii clubului au început deja procedurile de vânzare a drepturilor asupra numelui arenei. Şi asta doar pentru a reuşi să-i plătească lui Lionel Messi un bonus uriaş, în valoare de 90 de milioane de euro. Acesta este suma pe care o va încasa fotbalistul argentinian dacă va semna o nouă înţelegere cu echipa catalană, înţelegere în urma căreia ar urma să încaseze un salariu săptămânal de aproximativ 600 000 de euro.

Înţelegerea lui Messi cu Barcelona urmează să expire la finalul acestui sezon iar presa din Anglia susţine că Manchester City i-a pregătit deja un contract uriaş argentinianului în vârstă de 30 de ani, daca va semna cu echipa lui Guardiola în ianuarie, când va intra în ultimele 6 luni de contract.

Surse apropiate clubului din Barcelona susţin că bonusul de 90 de milioane de euro i-a fost deja propus lui Messi, oficialii catalani fiind decişi să nu mai piardă încă un fotbalist important, după Neymar.

Cei care vor plăti suma de 90 de milioane de euro vor primi în schimb dreptul de a administra numele viitorului stadion pentru o perioadă de 25 de ani.


 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici