FC Botoşani – FC Hermannstadt, din play-out-ul Ligii 1, este programat la 18:30

FC Botoşani – FC Hermannstadt, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, se joacă sâmbătă, de la 18:30.

56 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani – FC Hermannstadt, din play-out-ul Ligii 1, este programat la 18:30

FC Botoşani – FC Hermannstadt, din play-out-ul Ligii 1, este programat la 18:30

Partida este una capitală pentru evitarea retrogradării. Echipele sunt distanţate de două puncte, în avantaj fiind moldovenii. Botoşani este pe locul 11, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe 12, care o trimite la meciul de baraj pentru menţinerea în Liga 1. Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, recunoaşte că meciul este unul capital pentru rămânerea în primul eşalon, dar are încredere că Liviu Ciobotariu poate îndeplini obiectivul trasat recent, după o discuţie personală.

”Am vorbit cu Liviu. Spre surprinderea mea şi marea mea încredere, e foarte stăpân pe ceea ce poate spune şi ce poate face. Nu e într-o zonă de panică să nu-l asculte jucătorii. Am avut un meci prost cu Dunărea, o repriză proastă cu Gaz Metan. Explicaţiile lui ţin acum, pe termen scurt, e un antrenor bun pentru mine, rămâne la noi. Mi-aş dori din tot sufletul să câştigăm mâine şi să nu mai avem asemenea discuţii.

Faptul că am picat de pe un cal mare...ceva s-a întâmplat în moralul jucătorilor. Au crezut că play-out-ul e o glumă, că jucăm fără efort. Lipsa de ambiţie i-a dus la nivelul la care nu ar fi trebuit să fie. E clar că jucătorii au venit pentru play-off la noi. Mă gândesc la Ongenda, Fabbrini, Fulop, Burcă...Ei vor play-off, acolo îi vede lumea. Sper să vadă că sabia este la os, că nu mai au rezerve, şi că avem o problemă dacă nu joacă precum pe finalul sezonului regular. E o problemă, dar sper să abordăm meciul bine, să-l câştigăm şi să intrăm într-o altă zonă”, a declarat Iftime pentru ProSport.

În sezonul regulat, Botoşani s-a impus în meciul tur (2-0), pe teren propriu, iar returul s-a terminat la egalitate (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici