FC Botoşani - Petrolul Ploieşti, scor 2-1, în Liga I

Echipa FC Botoşani a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

310 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - Petrolul Ploieşti, scor 2-1, în Liga I

FC Botoşani - Petrolul Ploieşti, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Hadnagy '37 şi Fulop '68 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Zoubir, în minutul 8.

0-1: Varga a centrat din partea stângă, Moussa i-a aşezat balonul cu pieptul lui Zoubir şi acesta a înscris cu un şut din voleu, de la 15 metri.

1-1: Dimitrov a centrat din partea dreaptă şi Hadnagy a înscris în poarta goală din 3 metri.

2-1: Fulop a transformat penaltiul acordat de arbitrul Dragoş Istrate pentru faultul în careu comis de Pulhac asupra lui Acsinte.

FC Botoşani: Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Bordeianu, Cucu - Martinus (Patache '78), Cabrera (Ivanovici '63), Fulop - Hadnagy (R. Costin '82). Antrenor: Cristian Pustai.

Petrolul Ploieşti: Cobrea - Tudose, Genev, Benga, Faug-Porret (Pulhac '57) - Ropotan, Bucşa - Nepomuceno (Marinescu '73), Zoubir, Varga - Moussa (Lemnaru '76). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Hadnagy '71, Cucu '75, Dimitrov '76, Acsinte '90+3 / Benga '19, Nepomuceno '54, Pulhac '67.

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Sebastian Gheorghe, Iulius Timar (asistenţi) - Cristian Georgescu (rezervă).

Observatori: Zoltan Szekely, Constantin Tolea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici