FC Botoşani - Poli Iaşi 3-0, în runda a şaptea din play-out-ul Ligii I Betano/ Reacţii după meci: „Nu suntem salvaţi de la retrogradare”

FC Botoşani s-a impus, duminică, în runda cu numărul şapte din play-out-ul Ligii I Betano, contra lui Poli Iaşi, scor 3-0.

372 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - Poli Iaşi 3-0, în runda a şaptea din play-out-ul Ligii I Betano/ Reacţii după meci: „Nu suntem salvaţi de la retrogradare”

FC Botoşani - Poli Iaşi 3-0, în runda a şaptea din play-out-ul Ligii I Betano/ Reacţii după meci: „Nu suntem salvaţi de la retrogradare”

Lorand Fulop a deschis scorul pentru botoşăneni după 31 de minute, din penalty, şi tot el a majorat avantajul în ultimul minut al primei reprize. În repriza scundă, Holzmann a lăsat-o pe FC Botoşani în zece oameni, odată cu eliminarea directă a sa, însă echipa lui Ciobotariu nu a acuzat vreun şoc. Cătălin Golofca a făcut 3-0 în minutul 90+4, la un minut după ce Mihai Roman ratase un penalty.

După finalul turului din play-out-ul Ligii I Betano, FC Botoşani ocupă locul 9, cu 25 de puncte, la şase puncte de locul de baraj, 12, ocupat de FC Hermannstadt. De partea cealaltă, Poli Iaşi este pe 10, cu 24 de puncte.

Reacţii după meci:

Flavius Stoican, antrenor Poli Iaşi: Am dominat, dar fără luciditate în faţa porţii

Antrenorul din Copou susţine că elevii săi au dominat partida, iar în acest moment priveşte cu mai multă atenţie echipele din spatele său.

Poli Iaşi e pe locul patru în play-out, la cinci puncte în faţa lui Hermannstadt, care ocupă locul de baraj pentru menţinerea în Liga 1 Betano, iar Stoican le cere mai multă concentrare elevilor săi: "Sunt destul de dezamăgit, pentru că-mi puneam speranţe în acest meci. Azi am lăsat senzaţia că dominăm jocul, dar a fost un joc echilibrat în prima repriză, nu spectaculos, dar am făcut un cadou. Am dominat, dar fără luciditate în faţa porţii şi e destul de dificil să desfaci o apărare supraaglomerată.

Suntem atenţi, orice greşeală şi orice joc pe care nu-l tratezi cu atenţie te aduce în hora retrogradării, dar sunt sigur că putem trata corect acea luptă care e la retrogradare. Trebuie să nu mai facem cadouri, cu Dinamo a fost cadou, cu Chiajna am făcut un cadou, acum iar un cadou, două... Ăsta e fotbalul, trebuie să fim aşezaţi, conectaţi", a declarat antrenorul moldovenilor, la TelekomSport.

Clasament play-out:

Gaz Metan - 35p.
Dinamo - 34p.
Botoşani - 25p.
Poli Iaşi - 24p.
Voluntari - 22p.
Hermannstadt - 19p.
Dunărea Călăraşi - 18p.
Concordia Chiajna - 15p.

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoşani: Nu suntem salvaţi de la retrogradare

FC Botoşani s-a impus, duminică, în runda cu numărul şapte din play-out-ul Ligii I Betano, contra lui Poli Iaşi, scor 3-0, iar Liviu Ciobotariu, antrenorul gazdelor, s-a declarat mulţumit la finalul jocului.

"Ciobi" şi-a felicitat jucătorii după a doua victorie din ultimele trei etape şi FC Botoşani poate răsufla mai liniştită dup[ finalul turului din play-out, însă Liviu Ciobotariu avertizează că echipa sa este departe de a fi salvată de la retrogradare: "Suntem bucuroşi cu toţii că am reuşit cele trei puncte, statistica nu ne avantaja la meciurile directe. Vreau să-mi felicit jucătorii, am făcut un joc bun, am meritat victoria. Am avut un parcurs bun în ultimele 2-3 etape. Le-am spus că fotbalul ne va răsplăti dacă vom avea aceleaşi evoluţii. Ei sunt cei care joacă, care au determinare. Şi-au dorit foarte mult să câştige şi îi felicit. Mai sunt şapte etape, nu suntem salvaţi, însă această victorie ne dă o linişte în pregătirea noastră pentru jocul de la Chiajna", a declarat tehnicianul, la DigiSport.

Totodată, antrenorul moldovenilor consideră obligatorie o victorie în următoarea partidă din play-out, de pe terenul Concordiei Chiajna, pentru a-şi consolida forma bună: "O victorie frumoasă, dar nu am realizat mare lucru. Sunt bucuros că am făcut suporterii noştri fericiţi de Paşte. Sunt mulţumit de joc, de rezultat. Ne-am creat multe situaţii de a marca. Am întâlnit o echipă bună, însă noi le-am închis spaţiile, ştiam ce vor juca.E obligatorie victoria la Chiajna, nu va fi un meci uşor. I-am urmărit cu Mediaş, 70 de minute au jucat foarte bine", a mai spus Ciobotariu.

După finalul turului din play-out-ul Ligii I Betano, FC Botoşani ocupă locul 9, cu 25 de puncte, la şase puncte de locul de baraj, 12, ocupat de FC Hermannstadt. De partea cealaltă, Poli Iaşi este pe 10, cu 24 de puncte.

În următoarea rundă, FC Botoşani va merge la Chiajna, pentru duelul cu Concordia, în timp ce Poli Iaşi se va deplasa la Voluntari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici