FC Braşov - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

Echipa FC Braşov a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I la care a asistat şi tehnicianul Sorin Cârţu, care va prelua funcţia de antrenor principal al ardelenilor.

246 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

FC Braşov - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 83 de Cristi Munteanu, care a profitat de o bâlbâială a defensivei ieşene şi a înscris cu un şut plasat din 6 metri.

FC Braşov: Taborda - Velayos, Machado, C. Munteanu, Cr. Ionescu - Nuno Viveiros, Madeira, Mateiu (Tameş '76), I. Popa (Păun '51) - Buga (Hadnagy '89), Batin. Antrenor: Adrian Szabo.

CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Tincu, Avrămia, Mitrea - Onofraş (Keita '81), Straton, Milea (Cl. Tudor '87), Vladu - Pătulea (Ciucur '60), Herghelegiu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Mateiu '69 / Pătulea '24, Onofraş '45, Vladu '73, Straton '90.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Radu Ghinguleac, Nicolae Megheşan (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: George Ionescu, Ionel Ganea.

La partida de la Braşov au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

La meci a fost prezent şi tehnicianul Sorin Cârţu, care de miercuri va prelua funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov. De asemenea, la întâlnirea de la Braşov a asistat şi tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic.

Galeria Braşovului a scandat împotriva patronului Ioan Neculaie şi preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Aceştia au strigat: "Neculaie lasă-ne, Steagu' nu e afacere" şi "Mitică la puşcărie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici