FC Braşov - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-2, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I

Echipa FC Braşov a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

32 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-2, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I

FC Braşov - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-2, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Golul formaţiei gazdă a fost marcat de Zaharia '11, în timp ce pentru oaspeţi au punctat Emmanuel Kone '30 şi Băcilă '79.

FC Braşov a deschis scorul în minutul 11, prin Dorel Zaharia. Mihai Roman a bătut o lovitură liberă de pe dreapta, mingea a sărit din pământ până la Zaharia, care a reluat cu capul aproape de vinclu.

Internaţional Curtea de Argeş a egalat în minutul 30, prin Emmanuel Kone, care a trimis mingea în poartă din voleu, în diagonală, după o centrare venită de la Apostu.

Echipa oaspete stabileşte scorul final, 2-1, în minutul 79, prin Băcilă, care a driblat portarul şi a înscris cu un şut pe jos, în urma unui cotraatac-fulger.

În minutul 88, Rui Duarte (FC Braşov) a primit al doilea cartonaş galben, şi implicit pe cel roşu, pentru că a degajat nervos o minge după care a ieşit în corner.

FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 55. Nuno Diogo, 23. N. Constantin, 3. Ezequias - 14. Roman, 8. N. Grigore, 26. Mateiu (6. Nene '57), 20. Voicu (7. C. Munteanu '46) - 11. Zaharia, 21. Sburlea (19. Savici '70). Antrenor: Viorel Moldovan.

Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa - 15 G. Matei, 3. Viera, 27. Pintili, 25. Neagu - 26. Abiodun (2. Băcilă '28), 14. Voiculeţ, 28. Menassel, 5. E. Kone - 9. Apostu (30. D. Stan '77), 7. Răduţ (8. Vezan '90+2). Antrenor Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Nene '70, Rui Duarte '80 / Menasel '45, Apostu '59, Neagu '65, M. Popa '85, Răduţ '90+2

Arbitri: Cătălin Busi (central) - Micloş Nagy, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Sorin Tarcea (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Mircea Cezar Ionescu.

La meciul care s-a disputat pe ninsoare au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

După golul al doilea al echipei oaspete, câţiva suporteri ai formaţiei braşovene au început să strige: "Demisia, demisia".

Aceasta este prima victorie a echipei Internaţional Curtea de Argeş după zece etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici