FC Braşov - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Braşov, într-un meci din prima etapă a sezonului 2014-2015 a Ligii I.

244 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

FC Braşov - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Teixeira, în minutul 38, care a înscris cu un şut plasat de la 16 metri, după ce a făcut o cursă de 50 de metri cu mingea la picior.

În minutul 85, Mutu a ratat un penalti pe care tot el l-a obţinut după un fault în careu comis de Aganovici.

FC Braşov: Fl. Iacob - Vagner, Machado, Leko, Barna - Constantinescu (Enceanu '87), Aganovici, C. Munteanu, Serginho - Păun (Grigorie '46), Buga (L. Ganea '59). Antrenor: Cornel Ţălnar.

TITLURILE ZILEI

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Hoban, Beţa (Fanchone '55) - Marinescu (Albin '65), De Lucas - Priso, Mutu, Teixeira - Tamuz (Mustivar '74). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Leko '44, Constantinescu '55, Machado '73, C. Munteanu '86 / Beţa '45, Pecanha '86.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Ovidiu Artene, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Viorel Ilinca.

La partida de la Braşov au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, dintre care 500 de fani ploieşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici