FC Hermannstadt a învins FCSB, scor 3-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României/ Bogdan Rusu: Puteam să le dăm şi 5-0/ Bogdan Blănaru: Au venit cu nasul pe sus

Formaţia Hermannstadt a devenit a doua semifinalistă a acestei ediţii a Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FCSB, în sferturile de finală ale competiţiei.

1495 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt a învins FCSB, scor 3-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei  României/ Bogdan Rusu: Puteam să le dăm şi 5-0/ Bogdan Blănaru: Au venit cu nasul pe sus

FC Hermannstadt a învins FCSB, scor 3-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Primul gol al întâlnirii a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 11. Fotbalistul sibienilor a profitat de gafa incredibilă a lui Bălaşa şi l-a învins pe Bălgrădean. Blănaru a făcut 2-0, în minutul 29, după ce s-a distrat cu apărarea echipei lui Dică. Golul trei a venit tot de la Bogdan Rusu. În minutul 62, acesta a reluat cu capul, în poarta lui Bălgrădean din mijlocul careului bucureştenilor.

Bogdan Rusu: Puteam să le dăm şi 5-0. Bogdan Blănaru: Au venit cu nasul pe sus

Atacantul divizionarei secunde FC Hermannstadt, Bogdan Rusu, autor a două goluri în succesul obţinut, joi, cu scorul de 3-0, în faţa echipei FCSB, a spus la finalul meciului că el şi coechipierii săi erau la curent cu problemele din defensiva adversarilor şi a precizat că scorul putea fi mai mare.

"Cred că a fost mai multă dorinţă din partea noastră. Ei au venit relaxaţi şi de aceea am putut să câştigăm azi. Noi ştiam că au puncte slabe în apărare, că nu au viteză fundaşii lor şi am jucat pe contraatac. Puteam să le dăm şi 4-0 şi 5-0", a spus Bogdan Rusu, la Telekom Sport.

Rusu a fost completat de coechipierul său Ştefan Blănaru, celălalt marcator al sibienilor considerând că adversarii "au venit cu nasul pe sus".

"Am avut determinare, atitudine şi cred că ne-am adaptat mai bine la acest teren, la condiţii. Şi aseară noi voiam să jucăm, dar terenul a fost impracticabil. Ne-am concentrat 300 la sută, am jucat cu cea mai bună echipă din România, aţi văzut ce buget au. Ei au venit cu nasul pe sus. Noi avem obiectiv promovarea, dar putem să sperăm să câştigăm Cupa", a adăugat atacantul Ştefan Blănaru, la Telekom Sport.

FC Hermannstadt a devenit a doua semifinalistă a acestei ediţii a Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FCSB, în sferturile de finală ale competiţiei.

Echipele:

Hermannstadt: Căbuz - A. Coman, Pîrvulescu(80`), Ionuţ Stoica, Tătar - Danci, Dîlbea - Petrescu(Lupu 67`), Blănaru(Târnovan81`), Hergheligiu - Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici

Bălgrădean - Bălaşa, A. Jorge(Ianis Stoica 45`), Larie, Filip - Ov. Popescu, Nedelcu(Gnohere 45`) - Man, Budescu, Fl. Tănase - Fl. Coman. Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Petrescu(49`) , Blănaru(29`), Pîrvulescu (81'), A. Coman (89') respectiv Fl. Tănase(30`), Bălaşa(52`), OV. Popescu(70`;73`)

Cartonaş roşu: Ov. Popescu (73`)

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa, ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Gabriel Stroe, iar al patrulea oficial a fost Lucian Rusandu. Observatori au fost Florin Hîncu şi Horaţiu Stănescu.

Stadion: "Municipal", Sibiu

În sferturile de finală ale Cupei României s-a mai disputat meciul Gaz Metan Mediaş-Astra Giurgiu 1-0. Meciurile FC Botoşani-CSM Poli Iaşi şi CS U Craiova-Dinamo au fost amânate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici