FC Hermannstadt anunţă că a semnat un contract cu mijlocaşul francez Billal Sebaihi

FC Hermannstadt a anunţat luni că mijlocaşul francez Billal Sebaihi a semnat cu echipa din Sibiu un contract valabil un an şi jumătate.

333 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt anunţă că a semnat un contract cu mijlocaşul francez Billal Sebaihi

Potrivit site-ului oficial al clubului, Billal Sebaihi este un mijlocaş de picior stâng, cu dublă cetăţenie, franceză şi algeriană, în vârstă de 28 de ani, cotat la suma de 450.000 euro pe site-urile de specialitate.

Bilal poate evolua pe postul de mijlocaş stânga sau dreapta ori mijlocaş central-ofensiv.

Acesta a jucat până acum pentru echipe din Franţa, Algeria, Portugalia, Turcia sau Kazakhstan (Saint-Etienne B, CS Constantine, USM El Harrach, Beira-Mar, Estoril Praia, Tondela, Manisaspor, Boluspor, Kaspiy Aktau).

În sezonul precedent, Billal Sebaihi a bifat 18 partide pentru echipa de primă ligă din Kazakhstan, Kaspiy Aktau, pentru care a înscris de 4 ori şi a oferit 4 assisturi.

„Mijlocaşul francez a semnat cu FCH pentru o perioadă de un an şi jumătate şi va purta aici tricoul cu numărul 30”, a mai transmis clubul din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici