FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0-2, în etapa cu numărul 2 din Liga 1

Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-0 în deplasarea cu FC Hermannstadt, din cadrul etapei cu numărul 2 din Liga 1.

85 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0-2, în etapa cu numărul 2 din Liga 1

FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0-2, în etapa cu numărul 2 din Liga 1

În prima repriză nu s-a marcat, dar a avut loc un eveniment notabil, care a decis rezultatul final al meciului. În minutul 45+2, Cordea, de la Hermannstadt, a fost eliminat direct după o intrare foarte dură la un adversar. Primul gol a venit imediat după pauză, în minutul 48, când Marius Constantin a marcat din lovitură de pedeapsă. Oaspeţii au continuat să atace, au mai avut alte oportunităţi de gol, dar în cele din urmă reuşita a doua a venit cu 19 minute înaintea finalului. Chamed şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

În urma acestui succes, Gaz Metan acumulează 4 puncte (în prima etapă au făcut 2-2 cu Chindia Târgovişte). De partea cealaltă, sibienii rămân cu 0 puncte (în prima etapă au cedat cu 3-4 în faţa celor de la FCSB).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici