FC Rapid, sancţionat cu interzicerea dreptului de organizare a unui meci pe Stadionul Giuleşti

FC Rapid a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea dreptului de organizare a unui meci pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu în urma incidentelor produse de suporterii giuleşteni la partida din deplasare cu Gloria Buzău, din cadrul etapei a XV-a a Ligii a II-a.

94 afișări
Imaginea articolului FC Rapid, sancţionat cu interzicerea dreptului de organizare a unui meci pe Stadionul Giuleşti

FC Rapid, sancţionat cu interzicerea dreptului de organizare a unui meci pe Stadionul Giuleşti (Imagine: Bodgdan Maran / Mediafax Foto)

De asemenea, conform site-ului oficial al FRF, gruparea giuleşteană a primit şi o penalitate sportivă de 37.500 de lei.

De partea cealaltă, clubul Gloria Buzău a fost sancţionat cu 22.500 de lei penalitate sportivă.

Conform hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF, formaţia Rapid va disputa meciul de pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii a II-a, pe un stadion aflat la cel puţin 40 de kilometri distanţă de Bucureşti.

Suporterii rapidişti, prezenţi, sâmbătă, la meciul din deplasare cu Gloria Buzău, s-au bătut cu jandarmii şi au aruncat cu scaune şi alte obiecte în terenul de joc la finalul întâlnirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici