FC Steaua anunţă transferul fundaşului Alcenat

Fotbal Club Steaua Bucureşti a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul internaţionalului haitian Jean Sony Alcenat, de la Petrolul Ploieşti, fundaşul dreapta semnând un contract pe trei sezoane cu gruparea "roş-albastră".

104 afișări
Imaginea articolului FC Steaua anunţă transferul fundaşului Alcenat

FC Steaua anunţă transferul fundaşului Alcenat (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

El se va alătura, astăzi, lotului Stelei, în cantonamentul de la Sacele.

Jean Sony Alcenat, 29 de ani, a mai evoluat la Aigle Noir, în ţara sa natală, apoi la Leixoes şi Rio Ave, în Portugalia. La Petrolul, Alcenat a jucat între 2012 şi 2015, reuşind să câştige Cupa României, în 2013. El are 47 de partide şi cinci goluri, pentru echipa naţională a statului Haiti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici