FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Europa

Formaţia FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 3-0 (1-0, în tur, 2-0 în retur), de echipa engleză Manchester City, în play-off-ul competiţiei

20 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Europa

FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FC Timişoara a pierdut, cu scorul de 0-2, întâlnirea disputată în deplasare în compania formaţiei Manchester City, în manşa secundă a play-off-ului.

Golurile echipei engleze au fost marcate, joi, de Shawn Wright-Phillips '43 şi Boyata 59.

Manchester City a deschis scorul în minutul 43, prin Shawn Wright-Phillips, care a primit o pasă de la Vieira, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut în dreapta lui Pantilimon.

Englezii majorează scorul, 2-0, în minutul 59, prin Boyata. David Silva a executat o lovitură liberă de pe dreapta, la colţul lung, iar Boyata a reluat cu capul şi a înscris, profitând de ieşirea greşită a lui Pantilimon.

Manchester City. 25. Hart - 2. Richards, 38. Boyata, 4. Kompany, 5. Zabaleta - 34. De Jong (45. Cunningham '64), 24. Vieria - 8. Wright-Phillips, 27. Jo, 21. D. Silva - 9. Adebayor. Antrenor: Roberto Mancini.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 4. Luchin, 14. Mera, 6. Burcă, 8. Sepsi - 22. Contra, 5. Alexa (15. Chiacu '82), 55. Bourceanu, 7. Curtean (21. Goga '57) - 17. Magera (27. Zicu '46), 9. Axente. Antrenor: Vladimir Petrovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Portugalia, condusă la centru de Manuel De Sousa, ajutat la cele două linii de Jose Ramalho şi Vitor Manuel Pereira Carvalho, rezervă fiind Rui Manuel Gomes Costa.

În tur, FC Timişoara a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici