FC Timişoara, în pericol să nu primească licenţa de la UEFA

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, l-a acuzat, duminică, pe directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, că face demersuri la UEFA împotriva grupării bănăţene, ca aceasta să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.

684 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara, în pericol să nu primească licenţa de la UEFA

FC Timişoara, în pericol să nu primească licenţa de la UEFA (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iancu a explicat că FRF a acordat licenţa clubului FC Timişoara, dar Viorel Duru a făcut apel la această decizie a Comisiei de Acordarea Licenţei Cluburilor.

"Comisia împotriva lui Duru ne-a dat licenţa, iar el când a văzut acest lucru a făcut apel, considerând că subzistă în continuare temerile lui cu privire la această licenţă. Bineînţeles că o să piardă. Se judecă zilele următoare, dar nu are ce să se schimbe, că el nu a venit cu lucruri noi. El continuă un demers pe care l-a pierdut", a precizat Iancu la Sport.ro.

El a afirmat că Duru este corupt şi a dezinformat UEFA din interes. "Noi am primit licenţa, oficial o avem la club, o să o punem pe site. Un dobitoc de la federaţie, care probabil este interesat, domnul Duru, a continuat să facă demersuri împotriva noastră, aşa cum le-a făcut împreună cu Marius Stan, la prima licenţiere, pe care am luat-o. Hotărârea comisiei de licenţiere este de acordare a licenţei, ne-a transmis-o în mod oficial. El continuă să dezinformeze UEFA, să mintă, probabil n-au reuşit să ne facă din prima, încearcă în continuare. Lucrează împotriva intereselor fotbalului românesc un om care nu are niciun fel de calităţi profesionale, nu înţelege nimic, nu respectă legea, nu respectă hotărâri judecătoreşti, nu respectă nici cluburile care investesc. Demersul ticălos pe care-l face în continuare este împotriva fotbalului românesc, împotriva legilor, regulamentelor şi statutelor. Duru este corupt", a declarat Marian Iancu.

Marian Iancu a precizat că preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu este vinovat în acest caz şi a adăugat că va da în judecată departamentul de licenţiere din federaţie pentru că a dezinformat UEFA. "Îl scot complet pe Mircea Sandu din această ecuaţie şi îi arăt cu degetul pe cei din departamentul de licenţiere care mint şi ne-au denigrat la UEFA şi pe care îi vom da în judecată pentru ca să răspundă pe toată documentaţia ticăloasă şi mincinoasă pe care au făcut-o publică, atât timp cât au transmis-o la UEFA. Au făcut-o pentru bani, foarte mulţi bani şi trebuie să ancheteze cei care trebuie. I-am cerut lui Duru corespondenţa pe care a avut-o cu UEFA şi nu vrea să ne-o da", a mai spus Iancu.

Gruparea bănăţeană a pus pe site-ul său oficial documentul din 14 mai al Comisiei de Acordare a Licenţei Cluburilor, care concluzioneză că "se acordă licenţa clubului FC Timişoara pentru sezonul 2011-2012".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici