FC Vaslui a învins Sporting Lisabona, scor 1-0, în grupa D a Ligii Europa

Formaţia FC Vaslui a învins, joi, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, într-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa.

1170 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a învins Sporting Lisabona, scor 1-0, în grupa D a Ligii Europa

Liga Europa: FC Vaslui - Sporting Lisabona (Imagine: Shutterstock)

Echipa antrenată de Viorel Hizo a înscris, în minutul 30, după ce, la un corner executat de Sânmărtean, Pavlovici a prelungit până la Papp în centrul careului, iar Zmeu a reluat din aproximativ 6 metri în poartă, mingea fiind deviată de Pereirinha, în stânga portarului.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, Pavlovici (R. Costin '79) - Neagu (Jovanovici '42), Adailton, Sânmărtean (Gheorghiu '89) - Y. Bello. Antrenor: Viorel Hizo.

Sporting Lisabona: Marcelo - Pereirinha, Carrico, Rodriguez, Evaldo - Rinaudo (Santos '12) - Carrillo, Fernandez (Rubio '65), Schaars, Capel - Bojinov (Van Wolfswinkel '46). Antrenor: Domingos Paciencia.

Cartonaşe galbene: Papp '41, Sânmărtean '56, Milanov '90+2 / Carillo '28, Rubio '90+3

Meciul a fost arbitrat de o brigadă islandeză formată din Kristinn Jakobsson (central), Sigurdur Oli Thorleifsson, Gunnar Sverrir Gunnarsson (asistenţi), Magnus Thorisson, Thoroddur Hjaltalin (asistenţi adiţionali) şi Erlendur Eiriksson (rezervă).

La partida de la Piatra Neamţ au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care şi 500 de fani portughezi.

În clasamentul grupei D, Sporting Lisabona se află pe primul loc, cu 9 puncte, urmată de FC Vaslui - 5 puncte, Lazio Roma - 5 puncte şi FC Zurich - două puncte.

FC Vaslui va întâlni în penultima etapă a fazei grupelor, în data de 1 decembrie, tot la Piatra Neamţ, formaţia Lazio, la care evoluează Ştefan Radu. Tot la 1 decembrie, Sporting Lisabona va juca pe teren propriu cu FC Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici