FC Vaslui a învins Steaua, cu scorul de 3-1, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I

Formaţia FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "roş-albaştrilor" în campionat, în acest sezon.

397 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a învins Steaua, cu scorul de 3-1, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I

FC Vaslui a învins Steaua, cu scorul de 3-1, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Au marcat: Celeban '59, Sânmărtean '83, M. Niculae '88 / Chipciu '51.

0-1 - Chiricheş a plecat cu mingea la picior din propria jumătate de teren şi, după o cursă de circa 30 de metri pe axul central, i-a pasat pe partea stângă lui Tănase, acesta a centrat în mijlocul careului, de unde Chipciu a marcat cu un şut puternic în dreapta portarului Dănuţ Coman;

1-1 - Celeban a înscris cu capul, după un corner executat de Sânmărtean;

2-1 - Sânmărtean a trimis o centrare de pe partea stângă, Antal l-a jenat pe portarul Stanca, iar mingea a intrat în poartă;

3-1 - Marius Niculae a marcat cu un şut în diagonală din afara careului, de pe partea stângă.

FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Celeban, Charalambous, Sălăgeanu - Caue (N. Stanciu '46), N'Doye - Antal (Davide Dias '87), Sânmărtean, Varga (Sburlea '46) - M. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

Steaua: Stanca - Georgievski, Martinovici, Chiricheş, Pârvulescu - Bourceanu, Pintilii (L. Filip '74) - Chipciu, Tănase, Ad. Popa (Nikolici '57) - Rusescu (Adi Rocha '79). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Milanov '81, N'Doye '90+2 / Chiricheş '31, Tănase '69.

Arbitri: Paolo Valeri (central) - Massimiliano Grilli, Andrea Stefani (asistenţi) - Daniele Doveri (rezervă), toţi din Italia.

Observatori: Aron Huzu, Romeo Paşcu.

La meci a asistat şi noul preşedinte al CCA, Alexandru Deaconu.

După meci, Reghecampf şi-a adunat jucătorii la marginea terenului şi a discutat cu ei câteva minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici