FC Vaslui învinge AEK Atena, scor 2-1, în play-off-ul Ligii Europa - GALERIE FOTO

Echipa FC Vaslui a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia AEK Atena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

116 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui învinge AEK Atena, scor 2-1, în play-off-ul Ligii Europa - GALERIE FOTO

FC Vaslui învinge AEK Atena, scor 2-1, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Golurile echipei FC Vaslui au fost marcate de Wesley, în minutele 29 şi 83 (penalti), în timp ce pentru AEK Atena a punctat Blanco Ismael, în minutul 68.

FC Vaslui a deschis scorul în minutul 29, prin Wesley Lopez. Corner executat de pe partea stângă de Gerlem, mingea ajunge în careu, de unde Wesley reia cu capul în bara din stânga portarului formaţiei elene, balonul intrând apoi în poartă.

În minutul 69, AEK Atena a egalat, scor 1-1, prin Blanco, care a transformat un penalti dictat de arbitru după un fault comis de Pavlovici.

FC Vaslui a stabilit scorul final, 2-1, în minutul 83, prin acelaşi Wesley care a transformat un penalti dictat după un fault comis de eleni asupra lui Ljubinkovici (FC Vaslui).

FC Vaslui: 81. Hăisan - 14. Akakpo, 26. Farkas, 16. Zubar, 17. Bălace - 23. Pavlovici (18. Gângioveanu '75), 5, Genchev - 20. Ljubinkovici, 80. Wesley, 10. Gerlem (8. Zmeu '85) - 19. Tenwanjera (21. Iovanovici '90). Antrenor: Cristian Dulca.

AEK Atena: 23. Saja - 13. Koutromanos, 5. Majstorovici, 4. Gerardo, 31. Georgeas - 8. Nsaliwa - 9. Leonardo (90. Sawas '90+2, 11. Manduca, 14. Markos - 10. Djebbour, 18. Blanco (30. I. Iordache '88). Antrenor: Dusan Bajevici.

Cartonaşe galbene: Akakpo '33, Zubar '50 / Majstorovic '49, Georgeas '65

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Franţa, condusă la centru de Said Ennjimi, ajutat la cele două linii de Frederic Cano şi Djemel Zitouni. Arbitru de rezervă a fost Didier Falcone.

Antrenorul secund al formaţiei FC Vaslui, Dorin Zotincă, a fost trimis în tribune în minutele de prelungiri ale meciului.

Preşedintele României, Traian Băsescu, care îşi anunţase prezenţa la acest meci, a renunţat în ultima clipă să asiste la partidă, dar a declarat că îşi doreşte să câştige echipa FC Vaslui. "Nu ştiu care echipă va câştiga, însă îmi doresc să învingă FC Vaslui, având în vedere că este echipă românească", a spus Băsescu.

La meci au asistat aproximativ 8000 de spectatori, printre care s-au aflat 150 de susţinători ai formaţiei elene.

Returul va avea loc la 27 august, în Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici