FC Vaslui învinge cu 3-0 pe Petrolul Ploieşti şi câştigă primul meci din acest sezon

Echipa FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0 (1-0), formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I, reuşind să obţină prima victorie din acest sezon.

496 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui învinge cu 3-0 pe Petrolul Ploieşti şi câştigă primul meci din acest sezon

FC Vaslui învinge cu 3-0 pe Petrolul Ploieşti şi câştigă primul meci din acest sezon (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost reuşite de Sânmărtean '21, Sburlea '70 şi Marius Niculae '82.

Lucian Sânmărtean a deschis scorul în minutul 21 cu o execuţie din lovitură liberă de la 25 de metri.

Sabrin Sburlea a mărit avantajul în minutul 70, după ce a reluat cu călcâiul o centrare pe jos venită de pe partea dreaptă de la Nicuşor Stanciu.

Marius Niculae a stabilit rezultatul final în minutul 82, după ce a reluat la colţul lung de la 12 metri lateral dreapta.

FC Vaslui: Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Antal (Caue '65), Stanciu, N'Doye, Sânmărtean (Zsiga '75)- Sburlea, M. Niculae (Buhăescu '86). Antrenor: Marius Şumudică.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Yamissi, Sukala, Guilherme - Boudjemaa, Marinescu, Mustivar (Cristescu '58), Ad. Cristea - Grozav (Opriţa '58), Hamza (Bokila '66). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Varela '41 Buhăescu '89 / Alcenat '26, Hamza '48, Boudjemaa '85.

Cartonaş roşu: Adrian Cristea '31.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Vasile Marinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici