FC Viitorul - CSMS Iaşi, scor 1-2, în etapa a 24-a din Liga 1

CSMS Iaşi a câştigat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, pe terenul Viitorului, în etapa a 24-a din Liga 1.

459 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul - CSMS Iaşi, scor 1-2, în etapa a 24-a din Liga 1

FC Viitorul - CSMS Iaşi, scor 1-2, în etapa a 24-a din Liga 1 (Imagine: Alexandru Raita/Mediafax Foto)

Tănase a înscris, din penalty, în minutul 90, pentru Viitorul, iar Golubovic, în minutul 45+2, şi Viveiros, în minutul 53, au marcat golurile echipei CSMS Iaşi.

0-1: Andrei Cristea a ajuns un balon de urmărire în careul advers şi a fost întâmpinat de Pecanha, dar atacantul, transferat în această iarnă de CSMS Iaşi, a ieşit din careu şi a centrat pentru Golubovic, care a trimis, cu capul, în poarta goală.

0-2: Viveiros a şutat cu pământul. Balonul a fost deviat de un apărător şi a sărit peste Pecanha.

1-2: Istvan Kovacs a dictat penalty pentru Viitorul, după un presupus henţ la Bole. Florin Tănase a transformat lovitura de la 11 metri.

Viitorul: Pecanha – Nicoliţă, Goulon, Boli, Ganea – Marin, I. Filip (Chiţu 58), De Lucas (Nedelcu 58) – Cernat, I. Hagi (Benzar 73), Tănase.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – V. Gheorghe (Saric 86), Creţu – Viveiros (Llullaku 82), A. Cristea (Enescu 69), Böle – Golubovic.

Cartonaşe galbene: Filip 25', Nicoliţă 59', Tănase 90+3' / Grahovac 80', Creţu 90+1'.

Arbitri: Istvan Kovacs, Miclos Nagy, Alexandru Cerei, rezervă: Horia Mladinovici

Observatori: Adrian Vidan, Constantin Tolea.

Cu 35 de puncte, CSMS Iaşi a egalat-o pe ASA Târgu-Mureş, echipa aflată pe ultima poziţie care asigură calificarea în play-off. Viitorul este pe locul doi, cu 43 de puncte, cu trei mai puţine faţă de liderul Astra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici