FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş, din etapa a noua din Liga 1, se joacă luni, de la 21:00

FC Viitorul se va înfrunta, luni, pe teren propriu, începând cu orele 21:00, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a noua din Liga 1.

130 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş, din etapa a noua din Liga 1, se joacă luni, de la 21:00

FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş, din etapa a noua din Liga 1, se joacă luni, de la 21:00

Gaz Metan Mediaş a avut un parcurs excelent până acum în acest sezon, înregistrând cinci victorii şi trei egaluri. Clubul antrenat de Edward Iordănescu ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1. De partea cealaltă, Viitorul are patru victorii, trei egaluri şi o înfrângere. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi se poziţionează pe locul cinci în clasament.

„Ne aşteaptă un meci dificil. Întâlnim o echipă bună a campionatului. Sper să punem în practică ce am pregătit la antrenamente şi să obţinem victoria. Dacă ne vom face jocul nostru, sunt convins că vom obţine cele trei puncte“, a declarat Steliano Filip, jucătorul Viitorului.

”Suntem în faţa celei mai grele deplasări. Întâlnim o echipă cu un joc consistent, o echipă care, deşi a pierdut ultimul meci, a arătat lucruri foarte bune până în acel moment. Viitorul reuşeşte, după o înfrângere, să gestioneze foarte bine momentele şi, la următorul joc, au cu totul alt nivel. Vom avea în faţă şi un antrenor foarte bun, pe care eu îl apreciez foarte tare”, a declarat Edward Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Echipe posibile:

FC Viitorul: Căbuz – Boboc, Ţâru, Iacob, De Nooijer – Achim, Artean, Houri – Ganea, Rivaldinho, Iancu
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Romeo, Constantin, Larie, Velisar – Droppa, Fofana, Olaru – Chamed, Buş, Cardoso

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici