FC Viitorul l-a dat afară pe Mircea Rednic, cu o zi înainte de a împlini 59 de ani. Este a treia oară când este demis de ziua lui

  • După înfrângerea din meciul cu Poli Iaşi. Mircea Rednic a fost demis.
  • Sub comanda lui Rednic, Viitorul a înregistrat două victorii din 17 partide.
  • Rednic o lasă pe Viitorul pe locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari.
1406 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul l-a dat afară pe Mircea Rednic, cu o zi înainte de a împlini 59 de ani. Este a treia oară când este demis de ziua lui

FC Viitorul a întrerupt colaborarea cu Mircea Rednic, cu o zi ]nainte de a ]mplini 59 de ani. Este a treia oară când este demis de ziua lui

După ce joi seara, în meciul restanţă dintre Viitorul şi Poli Iaşi, constănţenii au fost învinşi cu 1-2, pe teren propriu, conducerea clubului de la litoral a anunţat pe site-ul oficial că „din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanţa a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic.”

În perioada cât s-a aflat pe banca constănţenilor, Mircea Rednic a reuşit să îşi conducă echipa la doar două victorii din 17 meciuri.

Pentru Rednic, Viitorul a fost cea de a 10-a echipă antrenată în România. Hunedoreanul a antrenat prim dată pe Rapid, în sezonul 2000-2001.

Este a treia oară când Mircea Rednic este dat afară de ziua lui. S-a întâmplat în 2001, când a fost demis de George Copos de la Rapid, apoi s-a întors şi a luat titlul în sezonul 2002 - 2003.

A doua oară a fost în Belgia, unde Rednic antrena echipa Gent. A rezistat 27 de meciuri, iar belgienii i-au încheiat contractul chiar pe 9 aprilie 2014, în ziua în care  ”Puriul” împlinea 52 de ani.

Rednic o lasă pe Viitorul pe locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

”Te gândeşti la toate, încerci să analizezi, îţi reproşezi în unele momente. Când nu sunt rezultate, antrenorul e responsabil,” a declarat Rednic la finalul partidei cu Poli Iaşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici