FC Viitorul l-a transferat pe Ianis Hagi de la Fiorentina

FC Viitorul a anunţat, joi, că l-a transferat pe mijlocaşul Ianis Hagi de la Fiorentina, informaţie confirmată şi de gruparea italiană, care a precizat că a păstrat un procent de 30 la sută din viitorul transfer al jucătorului.

538 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul l-a transferat pe Ianis Hagi de la Fiorentina

FC Viitorul l-a transferat pe Ianis Hagi de la Fiorentina

"FC Viitorul şi Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la gruparea viola la campioana României", se precizează în comunicatul clubului constănţean.

La rândul său, clubul toscan a confirmat mutarea: "ACF Fiorentina anunţă vânzarea definitivă, cu procent de 30 la sută din viitorul transfer, a drepturilor sportive ale jucătorului Ianis Hagi la FC Viitorul".

Conform presei italiene, suma de transfer este de două milioane de euro. Cota de piaţă a mijlocaşului este de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici