FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2, în etapa a treia din Liga I

Astra Giurgiu s-a impus, vineri, pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1. Pentru formaţia giurgiuveană a fost prima victorie din noul sezon competiţional, în timp ce ilfovenii rămân cu un singur punct în clasament.

80 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2, în etapa a treia din Liga I

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2, în etapa a treia din Liga I

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 10, prin Mihai Căpăţână, însă scorul pauzei a fost stabilit de Denis Alibec, în minutul 42, care a egalat.

Valentin Gheorghe a înscris în minutul 56 şi a adus prima victorie a celor de la Astra Giurgiu în noul sezon din Liga I.

FC Voluntari: Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţână, Gorobsov - C. Costin (G. Deac 60), Laidouni (71 Popadiuc) - I. Gheorghe - Papazoglou
Astra Giurgiu: Kitanov - Graur, Graovac, Dima, Radunovic - V. Gheorghe, Simion, Crepulja (Biceanu 77)- Begue (77 Moise), Alibec, Fl. Matei (Răduţ 69)

TITLURILE ZILEI

După trei runde, Astra Giurgiu ocupă locul 8, cu 4 puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe 11, cu un singur punct acumulat. În următoarea rundă, giurgiuvenii primesc vizita celor de la FCSB, în timp ce ilfovenii vor evolua împotriva lui Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici