FC Voluntari - FC Steaua Bucureşti, scor 2-3, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal

FC Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, meciul cu FC Voluntari, scor 3-2 (1-1), la Ploieşti, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal.

2579 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari - FC Steaua Bucureşti, scor 2-3, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal

FC Voluntari - FC Steaua Bucureşti, scor 2-3, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal

Au marcat: Ivanovici 25', Bălan 59' / Popa 28', Boldrin 50' - penalty, Momcilovic 85'.

În urma acestui rezultat, Steaua îşi consolidează prima poziţie în clasament, cu 23 de puncte. CS U Craiova (20 p) şi FC Viitorul (17 p) completează podiumul, în timp ce FC Voluntari se află pe locul 9, cu 11 puncte.

Voluntari: Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte - Novac (Spahija 90+1') - Căpăţână (Popadiuc 69'), Marinescu, Cernat, Ivanovici - A. Bălan (Lungu 78'). Antrenor: Florin Marin.

Steaua: Niţă - Tamaş (Enache 58'), Moke, Toşca, Momcilovic - Muniru, Achim (Tudorie 58') - A. Popa, Boldrin, De Amorim - Fl Tănase (Jakolis 78'). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

1-0: Acţiune de atac foarte bună a ilfovenilor, pornită după o eroare a lui Toşca, care nu a preluat cum trebuie un balon, apoi Adrian Bălan i-a pasat bine lui Ivanovici iar ultimul a intrat în centru şi a şutat plasat de la marginea careului, cu toată opoziţia lui Tamaş, în dreapta lui Niţă.

1-1: Achim i-a dat o pasă prin alunecare, pe poziţie viitoare, lui Momcilovic, acesta a centrat de pe linia de corner, Florin Tănase a deviat cu capul pe spate şi Adi Popa a şutat frumos de la marginea careului, în dreapta lui Bornescu.

1-2: De Amorim a trecut de Filipov, a intrat în careu, dar jucătorul celor de la Voluntari l-a împiedicat să continue şi Haţegan a arătat punctul cu var. Filipov a pus un picior în faţa lui Amorim, după care stelistul a căzut fiind lovit de adversar. Boldrin a executat foarte bine de la punctul cu var, în dreapta lui Bornescu, care s-a dus în partea opusă.

2-2: Marinescu a profitat de o gafă a lui Enache, a centrat excelent în careu, de unde Bălan, fără probleme, a reluat cu capul în plasa porţii lui Niţă.

2-3: Momcilovic înscrie cu capul după o centrare perfectă venită de pe stânga, de la Boldrin.

Cartonaşe galbene: Acsinte 36', Filipov 39' / Tamaş 32', Enache 72', Niţă 90+4'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad), Octavian Şovre (Oradea), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti).

Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău), Eduard Alexandru (Ploieşti).

Stadion: "Ilie Oană", Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici