FC Voluntari „îi refuză” campioanei CFR Cluj fotoliul de lider

  • CFR Cluj, campioana la zi a Ligi 1, a ratat din nou ocazia de a trece în fruntea clasamentului Ligii 1
  • CFR Cluj a remizat alb, pe teren propriu cu FC Voluntari, în ultima partidă a rundei cu numărul 23.
412 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari „îi refuză” campioanei CFR Cluj fotoliul de lider

CFR Cluj venea după înfrângerea de la Botoşani, cu şase mari de a trece în fruntea clasamentului, şansă ivită după ce FCSB a fost învinsă duminică de Hermanstadt.

Dacă în etapa trecută, clujenii au ratat ocazia de a prelua şefia Ligii 1 în faţa unui adversar mai bine cotat, de data aceasta ardelenii aveau în faţă penultima clasată, pe care a învins-o în toate întâlnirile din 2017 încoace.

Nu şi de data aceasta. În ciuda unei dominări totale, întreruptă de ocazii de poartă răzleţe ale ilfovenilor, CFR Cluj nu a izbutit să introducă mingea în poartă.

Cele mai mari ocazii le-au aparţinut lui Hoban, şut în bară de la 10 metri, Deac, şut pe lângă din situaţie clară, Vinicius, cu o minge suspectă de a fi trecut de linia porţii şi din nou Hoban, cu un şut
surprinzător de la mare distanţă, respins greu de Rîmniceanu.

Ultima ocazie le-a aparţinut tot ardelenilor, în minutele suplimentare, dar nici lovitura de cap a lui Burcă nu l-a învins pe Rîmniceanu.

Un egal cât o înfrângere pentru CFR Cluj, care egalează totuşi la puncte liderul FCSB, dar rămâne pe 2, din cauza golaverajului mai slab.

FC Viitorul face un punct ce nu o ajută prea mult momentan, dar ce va putea fi decisiv în play-out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici